Deze website wil U informeren over de mogelijkheden om te kuren voor psoriasis aan de Dode Zee in Israel.

Toen ik, ik meen in 1979, hoorde van dit kuuroord waar ze met natuurlijke middelen als zon, zee en babyolie kans zagen de psoriasis in vier weken weg te krijgen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb zo'n reis geboekt. En.....na 4 weken hard werken (zonnen, drijven en smeren) was er geen plekje meer te zien.

harmenvoor           na de kuur

 

Op deze site vindt U uitgebreide informatie over Kuren aan de Dode Zee. Ook besteed ik wat aandacht aan psoriasis, de regulaire behandelingen voor psoriasis, nieuws uit het pso wereldje etc.

Ieder jaar gaan er psoriasispatiënten uit Nederland op kuurreis naar de Dode Zee. De uitkomsten zijn verschillend. De meest kuurgangers knappen binnen de 4 weken van de kuur wonderbaarlijk op. Hoe lang de remissie aanhoudt weet ik alleen van mensen waarmee ik contacten onderhoud. Sommigen blijven maanden "gaaf" terwijl anderen alweer snel de schubjes zien verschijnen.
Verder op de site leest U verslagen over deze groepen en in de fotoalbums kunt U een kijkje nemen in het Solarium.

Ziektekostenverzekeringen zijn terughoudend met een bijdrage in de kosten uit de aanvullende verzekering.  Wanneer u wilt gaan kuren neem dan in ieder geval contact op met uw zorgverzekering. Een aantal verzekeringen heeft nog een bijdrage uit de aanvullende verzekering.

Iedereen ervaart het hebben van psoriasis op zijn of haar eigen manier. Er is dus ook geen behandeling die voor iedereen dezelfde positieve resultaten geeft.
Op deze website staan mijn persoonlijke ervaringen opgetekend.

Heeft U n.a.v. deze site een vraag neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.